Στοιχεία Επιχείρησης

Για επικοινωνία:

  B & K ΠΡΙΝΙΩΤΑΚΗΣ AUDIO VISUAL
  Ο γάμος θέλει κέφι και χορό. Αν ψάχνετε την πηγή της μαγείας που θα κάνει το γάμο σας αξέχαστο, βάλτε μαζί τρεις λέξεις κλειδιά: μουσική, φως και ατμόσφαιρα…

  Η Β&Κ ΠΡΙΝΙΩΤΑΚΗΣ υπόσχεται τον τέλειο συνδυασμό για να απογειώσει τη γαμήλια δεξίωση σας. Παρέχει ηχητική και φωτιστική κάλυψη, τεχνική υποστήριξη καθώς και επιλογή ανάμεσα σε Disc Jockeys και μουσικά σχήματα.

  Για αρχή οθόνες θα ταξιδέψουν  τους καλεσμένους με μία ταινία από τις δικές σας μαγικές στιγμές, αμέσως μετά την σκυτάλη την αναλαμβάνει ο D.j. με τις κλασσικές μουσικές στιγμές, όπως το εμβατήριο εισόδου, την κοπή της τούρτας και τον πρώτο χορό του ζευγαριού.

  Η βραδιά θα συνεχιστεί γεμάτη χορό και κέφι με πλούσιο Ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο. Βέβαια, το ‘πάρτι της ζωής σας’ μπορεί να κρύβει και κάποιες άλλες εκπλήξεις: μηχανές καπνού, χρωματιστοί προβολείς και λέιζερ για την ιδιαίτερη στιγμή του ζευγαριού, καθώς και φωτορυθμικά και ειδικά εφέ για το πάρτι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες,

  Στους χώρους της εταιρίας μας γίνεται επίδειξη του εξοπλισμού και των εφέ όπου μπορείτε να βρείτε το πακέτο που σας αρμόζει, σύμφωνα με τις οδηγίες του έμπειρου προσωπικού μας. Εν συνεχεία έρχεστε σε επαφή με τον D.j.  όσες φορές χρειαστεί για να σχεδιάσετε μαζί το μουσικό πρόγραμμα της βραδιάς.