Η ΑΛΦΑ & ΣΙΓΜΑ ξεκίνησε τη δραστηριότητά της με έμπειρα στελέχη στον τομέα της διαφήμισης. Δραστηριοποιείται στο χώρο της διαφήμισης, των εκδόσεων κυρίως στο νομό Αττικής. Έχει ως κύριο αντικείμενο τη σχεδίαση κι ανάπτυξη ολοκληρωμένων διαφημιστικών λύσεων, σε εταιρίες, οργανισμούς και επιχειρήσεις. Οι λύσεις που προσφέρει, είναι ανταγωνιστικές και στηρίζονται στην πολυετή εμπειρία των στελεχών της!

Η ΑΛΦΑ & ΣΙΓΜΑ αποτελεί μια έμπειρη εταιρία στο χώρο του εντύπου και της διαφήμισης και ανερχόμενη στο μαγικό χώρο του INTERNET. Ασχολείται με σχεδιασμό – κατασκευή – προώθηση εντύπου και πάνω από όλα, καταλαβαίνει τις επιφυλάξεις του κάθε επαγγελματία που θέλει να κάνει ένα παραπάνω βήμα για την προώθηση της επιχείρησής του.

Προσπαθούμε και βρίσκουμε μαζί σας τον πιο αποδοτικό και πρακτικό τρόπο για να προβάλλετε και να διαφημίσετε την επιχείρησή σας, μέσω του εντύπου και του INTERNET. Σας δίνουμε ιδέες και παρέχουμε ολοκληρωμένες, επαγγελματικές, διαχρονικές λύσεις για την εταιρία σας.
Και όλα αυτά με το μικρότερο για εσάς κόπο και κόστος!

Ζητήστε να επικοινωνήσει μαζί σας ένας από τους συνεργάτες μας! Οι συντελεστές της επαγγελματικής μας ομάδας είναι έμπειροι, γραφίστες, παραγωγοί διαφήμισης, υπεύθυνοι προώθησης προϊόντων και μπορούμε να αναλάβουμε εξ’ ολοκλήρου τη δημιουργία, αναβάθμιση, και διαφήμιση της επιχείρησής σας στην απέραντη αγορά του ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ καθώς και τις αντίστοιχες ενέργειες στο χώρο του εντύπου!