Η εταιρεία μας λειτουργεί στο Μαρκόπουλο Αττικής από το 2006 σε ένα πλήρες εξοπλισμένο κατάστημα με ολοκληρωμένη έκθεση πυροτεχνημάτων ,παιδικών αθρυμάτων και συνθέσεων μπαλονιών .

Η εταιρεία είναι νόμιμα αναγνωρισμένη στο είδος της. Οι έμπειροι πυροτεχνουργοί μας εξασφαλίζουν τη σωστή ρήψη και καύση των πυροτεχνημάτων .Τα πυροτεχνήματα μας μοναδικής ομορφιάς και πρωτοτυπίας ,ποικίλουν σε σχέδια και χρώματα προσφέροντας ένα θέαμα εξαιρετικό. Διατίθενται σε γάμους,βαπτίσεις, παρτυ, ιδιωτικές εκδηλώσεις, αιθουσες εκδηλώσεων, ιδιώτες κ.α .

Για κάθε εορταστική εκδήλωση που αποκτά μοναδικό χρώμα και γίνεται αξέχαστη. Το αποτέλεσμα γίνεται φαντασμαγορικό, μια πραγματική ζωγραφιά στον νυχτερινό ουρανό. Η πολυτελής εμπειρία μας και η άριστη γνώση του αντικειμένου είναι η καλύτερη εγγύηση για μια μαγική βραδιά. Η εταιρεία μας πρωτοπορεί καθώς διαθέτει ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΘΑΛΑΣΣΗΣ Με δυνατότητα καύσης μέσα στο νερό, που δίνουν την αίσθηση του φλεγόμενου υδατος. Επίσης διοργανώνουμε ένα πολυθέαμα εξαιρετικών συνθέσεων με μπαλόνια  μηχανες εκτόξευσης καπνού και φυσαλίδων  καθώς και επαγγελματικούς φουσκωτούς παιδότοπους .