Στοιχεία Επιχείρησης

Για επικοινωνία:

  fantastic catering

  Γευστικές απολαύσεις, οικείο περιβάλλον, άριστη οργάνωση, πρωτότυπες ιδέες, ταχεία εξυπηρέτηση, γνώση και εμπειρία, βρίσκονται στη διάθεσή σας, για να δημιουργήσετε μαζί μας μοναδικές στιγμές που θα σας μείνουν αξέχαστες.
  Τα fantastic patisserie – catering έχουν μία μακροχρόνια ιστορία στον χώρο της ζαχαροπλαστικής και της τροφοδοσίας.
  Τα 35 χρόνια πείρας σε συνδυασμό με την άψογη ποιότητα ,τις τέλειες γεύσεις και το άψογο service είναι οι μόνοι λόγοι για να διαλέξετε το Fantastic!
  Το fantastic catering διαθέτει μία πλούσια γκάμα από γαστρονομικές γεύσεις που μόνο να εντυπωσιάσουν μπορούν στις ξεχωριστές σας εκδηλώσεις! Διαθέτουμε μία μεγάλη ποικιλία από ορεκτικά, κρύα πιάτα, ψαρικά, σαλάτες, κυρίως πιάτα, μπάρμπεκιου, όπως επίσης cocktails,ποτά και αναψυκτικά. Φροντίζουμε πάντα για εσάς!! Με τα αγνά υλικά, τις παραδοσιακές συνταγές μας, αλλά και τις πρωτότυπες συνταγές, όλα φτιαγμένα με φαντασία και την υπογραφή του fantastic catering!
  Καλύπτουμε όλες τις εκδηλώσεις σας με πλήρες service από το εξειδικευμένο προσωπικό μας. Αναλαμβάνουμε το στρώσιμο του μπουφέ σας, στρώσιμο ροτόντες με καρέκλες, ομπρέλες,τέντες, μουσική κάλυψη, ειδικές μπαλκονοκατασκευές, καθώς επίσης και την πλήρη διακόσμηση του χώρου σας και την ενοικίαση αιθουσών. Το Fantastic μπορεί να κάνει την μοναδική ή ακόμα και κοσμική βραδιά σας πραγματικότητα!