Στοιχεία Επιχείρησης

Daniel Sasson

  • Daniel Sasson
  • Daniel Sasson
  • Daniel Sasson
  • Daniel Sasson
  • Daniel Sasson

 Η εταιρεία μας διαθέτει πλήρη γκάμα λευκών ειδών όπως σεντόνια, κουβέρτες παπλώματα, πετσέτες, μπουρνούζια, τραπεζομάντιλα κλπ.

Τα είδη μας κατασκευάζονται από πρώτης ποιότητας υλικά και έχουμε την δυνατότητα να προσφέρουμε κάθε διάσταση και χρώμα , ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη μας. Η μακρόχρονη εμπειρία μας, σας προσφέρει την δυνατότητα να δημιουργήσετε τον χώρο που επιθυμείτε με τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Καλύπτουμε κάθε ανάγκη για επαγγελματικούς χώρους όπως καταστήματα εστίασης, ξενοδοχεία, σχολεία, χώρους εκδηλώσεων, αθλητικές εγκατάστασεις, spa κ.α.

Στον χώρο της έκθεσής μας θα βρείτε όλους τους χρωματισμούς και σχέδια σε λευκά είδη της καλύτερης ποιότητας, για να επιλέξετε, αυτό που ταιριάζει απόλυτα στον χώρο σας. Επίσης προσφέρουμε την δυνατότητα κεντήματος οποιουδήποτε σχήματος, λέξης ή λογότυπου, σε όλα τα λευκά είδη (π.χ. μαξιλαροθήκες, πετσέτες, μπουρνούζια κλπ) για να αυξήσετε το κύρος της επιχείρησης σας ή για να αποκτήσετε προιόντα απόλυτα προσωποιημένα και ουσιαστικά κατασκευασμένα ειδικά για εσάς.

Αφήστε το σχόλιο σας

To email δεν θα δημοσιευτεί.

/>

Μπορείτε να χρησιμοποιείσεται HTML ετικέτες και ιδιότητες: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Βρείτε μας στο Facebook