Στοιχεία Επιχείρησης

Για επικοινωνία:

    Το Ονείριον σας υποδέχεται σε ένα φουαγιέ 60τ.μ., όπου οι καλεσμένοι σας μπορούν να χαλαρώσουν με ένα welcome drink πριν οδηγηθούν στην κυρίως αίθουσα. Εκεί μια ευχάριστη ατμόσφαιρα περιμένει να σας αγκαλιάσει, σε ένα μοντέρνο χώρο με άψογη και προσεγμένη διακόσμηση.

    Είτε προτιμάτε ένα χαλαρό κοκτέιλ είτε ένα καθιστό δείπνο σε ροτόντες, το άψογο σέρβις θα σας ικανοποιήσει. Αν ψάχνετε ένα χώρο που θα γλυτώσει τους προσκεκλημένους σας απο τον κόπο να ψάχνουν μακρινές περιοχές της Αττικής, το Ονέιριον είναι το ιδανικό μέρος, αφού βρίσκεται πολύ κοντά στο κέντρο της Αθήνας και η πρόσβαση είναι εύκολη ακόμα και με μετρό καθώς η στάση Άγιος Αντώνιος είναι σε απόσταση αναπνοής. Για τα γευστικά ταξίδια σας και πάλι δεν θα χρειαστεί να ανησυχήσετε, αφού το Ονείριον διαθέτει δική του κουζίνα με προτάσεις που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

    Παράλληλα θα βρείτε όλο τον απαραίτητο υλικοτεχνικό εξοπλισμό, ακόμη και αν επιθυμείτε να διοργανώσετε μια επαγγελματική εκδήλωση. Αρκεί να ζητήσετε ότι ονειρεύεστε και οι άνθρωποι του Ονείριον είναι έτοιμοι να σας το δώσουν.