Στοιχεία Επιχείρησης

Για επικοινωνία:

  Το κατάστημά ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΗ ΓΩΝΙΑ γεννήθηκε το 1964. Ξεκίνησε μια οικογενειακή προσπάθεια σ’ένα μικρό χώρο με μεγάλες όμως προσδοκίες και γιγαντώθηκε σ’ένα τριώροφο κατάστημα.
  Από το 2004 η δεύτερη γενεά της οικογένειας ανέλαβε τη διαδοχή της επιχείρησης ανακαινίζοντας τον χώρο δίνοντας ένα άλλο πρόσωπο στο κατάστημα για να συνεχίσει την πορεία του στον χρόνο.
  Σκοπός του ήταν και είναι να «ντύνει» τα σπίτια με επώνυμα και ποιοτικά προϊόντα στις καλύτερες δυνατές τιμές.

  Από την εποχή εκείνη έως και σήμερα επώνυμα ευρωπαϊκά αλλά και από όλο τον κόσμο προϊόντα έχουν μια ξεχωριστή θέση στο κατάστημά μας.

  Κρύσταλα (Murano, NACHTMANN, Cellest, BOHEMIA, ESPIEL, KROSNO κ.α.), διακοσμητικές πορσελάνες (Bavaria Mitterteich, Dresbenboff, Oriana FERELLI, Royal Limoges κ.α.), κασσίτερος 95 βαθμών, είδη γραφείου σε λακαρισμένο ξύλο, φωτιστικά (ελληνική κατασκευή με κρύσταλλα murano, swarovski, Asfour κ.α.), λάμπες, διακοσμητικά, μικροέπιπλα, κεριά, σετ φαγητού (Eschenbach, Winterling, Bavaria, Hausmann, Pnk κ.α.), σετ μαχαιροπήρουνα (Okus, CS-solingen κ.α.), σετ ποτήρια (NACHTMANN, SPIEGELAU, Bode, N24, Capolavoro κ.α.), είδη οικιακού εξοπλισμού -ανοξείδωτα σκεύη, πορσελάνη, κεραμικά, ξύλινα- (ESPIEL, TRIO, ETOILE κ.α), εποχιακά (χριστουγεννιάτικα, πασχαλινά) περιμένουν τις επιλογές σας για να ντύσουν το δικό σας σπίτι.

  Για τους μικρούς μας φίλους, για την γέννησή τους, την βάπτισή τους ή για ένα απλό δωράκι υπάρχουν πολλές επιλογές από παιδικά είδη : κορνίζες, διακοσμητικά κούνιας, σετ φαγητού, άλμπουμ, σετ μαχαιροπήρουνα.

  Υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε είδη γάμου όπως : σετ γάμου (δίσκος με καράφα, ποτήρι κρασιού και ποτήρια σαμπάνιας), στέφανα, στεφανοθήκες, λαμπάδες γάμου σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και διακόσμησης. Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την συλλογή μας και οι λαμπάδες love by aslanis.

  Προσφέρουμε επώνυμο γυναικείο και αντρικό κόσμημα των οίκων OLIVER WEBER και CROCUS (made with Swarovski elements).

  Επίσης γυναικείο ρολόι του οίκου ELITE.

  Για το επαγγελματικό σας δώρο, σίγουρα θα εξυπηρετηθήτε με τον καλύτερο τρόπο.

  Ο σεβασμός, η αξιοπιστία, η εξυπηρέτηση, οι τιμές και η ποικιλία των προϊόντων μας είναι λέξεις που έγιναν συνώνυμα της φήμης του καταστήματος μας.

  Προσδοκούμε να συνεχίσουμε τη μακρόχρονη πορεία μας τώρα πιά και μέσω του διαδικτύου ιδρύωντας το e-shop www.krystallinigonia.gr προσφέροντας μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων σε ανταγωνιστικές τιμές συνεχίζοντας με την ίδια συνταγή σεβασμού, αξιοπιστίας και ποιότητας.